Moderne Openhaard
Moderne Openhaard uitgevoerd door ons voor Architect Langenberg Jaak van de firma Montagna Lunga.
Firma Vandebosch Bvba: Algemene info

Firma Vandebosch Bvba

Bilzersteenweg 6
3730 Hoeselt
BTW n° BE400.982.063
Tel.:089/51 10 77
Fax: 089/51 10 78

https://www.facebook.com/AndreVandeboschBvba?fref=ts

 

 

Firma Vandebosch BVBA 1962 - 2015

53 jaar vakmanschap.

  De Firma Vandebosch Bvba bestaat reeds sinds 1962, in het begin van de oprichting van de firma was de hoofd bezigheid het maken van natuursteen tabletten en dorpels voor nieuwbouw woningen. De firma werd gesticht door Dhr Vandebosch André met de bedoeling sneller beschikking te hebben tot natuursteen voor zijn 2de firma(bouwbedrijf Vandebosch) te kunnen bevoorraden en sneller woningen te kunnen afwerken. Doorheen de jaren zijn de 2 firma's overgegaan van Vader op zoon. Dhr Vandebosch Nicolas heeft de firma voor natuursteenbewerking overgenomen van zijn vader en al snel kwam hij tot de conclusie dat hij meer wou dan enkel tabletten maken. Mede hierdoor is hij op zoek gegaan naar een alternatief en vond dit in het importeren van sierschouwen & stijlschouwen, eveneens het plaatsen van de haarden hoorde uiteraard bij dit gebeuren. Gedurende een lange periode werden we stilaan een gerespecteerde naam op het gebied van sfeerverwarming en sier- & stijlschouwen.Vooral zijn visueel handicap stelde veel klanten vol ongeloof van zijn kunnen en doorzettingsvermogen, hierover worden we nu nog dikwijls over aangesproken in de showroom. Toch hoe ongelooflijk het mag klinken, samen met zijn vrouw heeft hij de firma uitgebouwd tot een gerespecteerd bedrijf. Gedurende de jaren dat hij de firma heeft gerund werd de firma uitgebouwd en was het voor hem tijd om de fakkel door te geven aan de volgende generatie, Zijn zoon, Dhr Vandebosch André besloot de firma verder te zetten en heeft door de jaren verschillende grote projecten mogen uitvoeren en was wel gekend voor zowel de natuursteen en de haarden branche. Ondertussen heeft ook zijn zoon, Dhr Vandebosch Nicky zijn weg gevonden naar de branche en bent U dus als klant verzekerd dat U weer jaren verder kan vertrouwen op onze service en afwerking. De nadrukken liggen uiteraard wel anders dan het oorspronkelijke actieve gebeuren van de firma. De Natuursteen tak is nog steeds actief maar dan hoofdzakelijk om maatwerk schouwen te produceren en geen standaard tabletten meer. Het aanbod van haarden en kachels is door de jaren fors gegroeid en er is veel tijd gestoken in de ontwikkeling en opvolging van nieuwe trends en brandstoffen. Hierdoor kan U als klant nu bij ons terecht voor elke brandstof en kunnen wij U voldoende alternatieven aanbieden.

Al eeuwenlang is de mens gefascineerde door vuur. In bijzonder het vlammenspel. Met behulp van moderne technologie kunnen wij op een comfortabele wijze vuur brengen in Uw kamer.

Vandebosch is 50 jaar een gekend sierschouwbouwer. Zowel bij renovatie als bij nieuwbouw plaatsen wij pelletkachel inbouw, gashaarden, inbouwcassettes en sierschouwen.

Van ontwerp tot uitvoering kan u rekenen op ons bekwaam personeel: onze interieurarchitecten nemen uw wensen op in het concept en de planning en onze ervaren vakmensen zorgen voor een perfecte afwerking ter plaatse. Wij leveren maatwerk in natuursteen, marmer, graniet, gyproc, hout, ...

Wij beschikken over de nodige vergunningen die u garanderen met een kwalitatief hoogstaand bedrijf te werken.

 

 

Ook na onze openingsuren ontvangen wij U graag na een mail met aanvraag en enkele data en uren die voor U passen. Wij nemen dan contact met U op om samen een gepast tijdstip te kiezen.

Op de startpagina vind U info over kortingen en speciale openingsdagen en openingsuren.
Voor onze gewone openingsuren verwijzen wij U naar de contactpagina

Wij beschikken over een uitgebreide toonzaal in onze hoofdvestiging in Hoeselt.

Op verzoek komen wij ook aan huis zodat wij een volledige ontwerp tekenen met vooraanzicht, zijaanzicht en bovenaanzicht samen met het verwarmingstoestel waarvoor U interesse heeft.
Dit alles is onze troef en zonder aankoopverplichting.
Net dat tikkeltje meer als onze collega's.