Plaatsing pelletkachel

Een standaard plaatsing (simpele boring en aansluiting) is bij ons NIET GRATIS zoals bij sommige collega's.
U bekomt bij ons een commerciële korting op het toestel die groter is dan de waarde voor een standaard plaatsing.  Hierdoor wordt geen enkele klant bij ons benadeeld of hij nu een moeilijke of eenvoudige installatie heeft. Of U een doe het zelver bent die het voorbereidende werk wil doen, wij houden er rekening mee
Indien U bij ons een offerte ontvangt in de winkel stellen wij U een aantal inox hulpstukken voor.  Bij de installatie en afrekening kan dit wel lichtjes wijzigen indien er andere hulpstukken gebruikt worden.  U betaald enkel die hulpstukken die effectief gebruikt werden.  Door onze techniekers wordt gevraagd een werkbon af te tekenen zodat U duidelijk kan
kontroleren welke hulpstukken gebruikt werden en welke uren gepresteerd zijn. Wij proberen alles zo transparant mogelijk te houden voor U als klant.

Voor tubering van je schoorsteen, extra werkzaamheden, aanpassingswerkzaamheden worden extra kosten aangerekend.  In deze situatie hanteren wij een interessant uurtarief.
Voor de doe het zelvers onder ons, Vraag naar Uw extra korting op de aansluitmaterialen...

Plaatsingen op een andere verdieping dan gelijkvloers dienen op voorhand meegedeeld te worden. Voor sommige toestellen is een kraan of meerdere mensen nodig om een toestel op locatie te krijgen. Hou rekening hiermee want het is mogelijk dat onze installateurs niet zullen kunnen overgaan tot installatie als de werkplek onbereikbaar zou zijn.

Voor de aankoop van een pelletkachel ontvangt U afhankelijk van het model een aantal kg pellets gratis, Wij brengen bij installatie 5 zakken mee, de overie zakken dienen afgehaald te worden op onze firma tenzij dit eerder anders afgesproken werd.

 

Voor specifieke Technische vragen is iedere maandag iemand op de firma aanwezig, uiteraard kan U ook via mail Uw vragen stellen aan: n.vandebosch@skynet.be

 

Offerte pelletkachel

Indien U ons wenst te bezoeken.  Breng aub voldoende informatie mee.  Eventueel digitale foto's op USB. Zo kunnen wij U een passende en vrijblijvende offerte maken.

Plaating schoorsteen

Op forums wordt er veel gesproken over hoe een schoorsteen bij een pelletkachel moet zijn.  Sommige schrijven dat het mag zonder schoorsteen.

Onze leuze : plaats een schoorsteen volgens de regels van de vakman.  Je zal dan nooit problemen hebben.

Deze link is misschien een leidraad

http://www.civ.be/nl/schoorsteen02.shtml