houtkachels
Houtkachels zijn er in alle soorten en kleurtjes.
Houtkachel, houtkachels voorzet

Houtkachels voorzet, Dit is uiteraard in de ruime zin van het woord genomen. Voorzet houtkachels vinden we terug in iedere mogelijke uitvoering en met tal van technieken ingebouwd. Wij proberen U hier een duidelijk overzicht te geven van de mogelijke merken alsook hun technische kenmerken en plus - & minpunten. We gaan van klassiek, over tijdloze naar moderne kachels. Hier is uiteraard een ontzettend groot aanbod in. Wij sommen hieronder al enkele van de mogelijkheden voor U op. Binnen enkele tijd zullen wij hier een algemene selectie plaatsen van alle houtkachels voorzet die in het gamma zitten oplopend in prijs zodat U dadelijk een duidelijk overzicht heeft over zowel het estetische plaatje alsook de kostprijs ervan. Indien U dan het kleine product folder aanklikt zal U meer gegevens kunnen terug vinden betreffende Uw keuze. Zo kan U ook gemakkelijk een vergelijking maken tussen model, prijs en uitzicht van de kachels.

Bij Vragen kan U ons uiteraard contacteren en proberen wij U zo snel en professioneel mogelijk bij te staan in Uw keuze. 

Houtkachels Voorzet, De merken die wij verdelen:


Vandebosch Bvba Hoeselt: De specialist in houtkachels en verbrandingstechnieken..... Kom eens bij ons langs en ontdek ons aanbod.

Zorg er steeds voor dat je hout maximum 20 % vochtigheid bevat.  Hierdoor bekom je het hoogste rendement met je houtkachel.

 

Nieuw zijn de combinatiekachels die zowel werken op pellets als op hout ontwikkeld door La Nordica.

Voordelen van een houtkachel :

- enkel een aansluiting op de bestaande schoorsteen is noodzakelijk, dus snel geplaatst zonder veel breekwerk

- een houtkachel geeft het mooiste vlammenspel veel mooier dan een pelletkachel.

- een aangename behaaglijke stralingswarmte.

- de huidige generatie van houtkachels heeft een groot rendement.

- Snelle terugverdientijd ten opzichte van de huidige stookkosten.

Op zoek naar een houtkachel met kanalisatie om een tweede ruimte mee te verwarmen. 
Dat kan.. ook hier bieden we U een oplossing voor.