herstellingen
Herstellingen & onderhouden
Herstellingen & onderhouden

Geachte,

Wat betreft herstellingen van haarden kan U uiteraard steeds bij ons terecht voor onderdelen van kachels & haarden. Zorg altijd dat U uw handleiding van het toestel mee brengt, aan de hand daarvan kunnen wij de productcodes noteren waardoor de bestellingen vlotter zullen verlopen. U kan ook Uw aanvragen via mail doen op adres n.vandebosch@skynet.be . Wat het onderhoud betreft kan U uiteraard beter een tijdje voor de koude begint Uw kachel proberen zodat U niet voor verassingen komt te staan wanneer de eerste koude daar is. Wij zijn uiteraard ook maar mensen en wanneer bij de eerste koude massaal aanvragen binnen lopen voor onderhoud & reparatie lopen de wacht tijden uiteraard op. Zeker wat betreft onderhoud van Uw kachel kan U best einde van het stookseizoen een afspraak maken zodat U goed op tijd gereed bent om aan het nieuwe seizoen te beginnen. Uiteraard geven wij steeds voorrang aan klanten waarbij de kachel hun enige energiebron is, vermeld dit dus ook zeker bij Uw service aanvraag. Heeft U technische vagen kan U deze steeds via mail stellen en probeer ik deze zo snel mogelijk voor U te beantwoorden. In sommige gevallen is het overlopen van de parameters al voldoende om een euvel te verhelpen. In dat geval bent U op een snelle manier geholpen.

Hieronder kan U ons een aanvraag voor herstelling of onderhoud sturen zodat wij U zo snel mogelijk kunnen contacteren. 

De prijs voor een onderhoud bedraagt € 125,00, indien wij het schoorsteenkanaal ook moeten onderhouden komt er € 75 bij.
De verplaatsingskost is nog niet in deze prijs inbegrepen.

Wanneer U een aanvraag doet kan U best al Uw gegevens (adres, telefoonnummer, mail adres,...)doorgeven zodat wij U makkelijk kunnen contacteren. Gelieve ook een duidelijke beschrijving van het probleem te doen. Zodoende kunnen wij rechtstreeks de juiste onderdelen meebrengen. Voor de pelletkachels zal U bij een probleem met de kachel steeds een foutcode zien, noteer deze mee in Uw aanvraag zodat wij ook voorbereid zijn op het probleem.

Wij hopen dat U onze dienst niet dikwijls zal nodig hebben,..... maar in het geval het toch nodig moest zijn staan we voor U klaar.

Hieronder zal ik zo snel ik de mogelijkheid heb enkele veel voorkomende problemen en de oplossing ervoor neerschrijven.

Vriendelijke groeten,

 

Het Vandebosch Team