edilkamin pellet blok
Edilkamin Pellet blok 15KW
Pellet Blok inbouwhaard Edilkamin pellets

 Edilkamin pellet blok inbouwhaard op pellets 15KW

De Edilkamin pellet blok 15KW is een strak afgewerkte inbouwhaard voor pellets met een groot vermogen en een superstrak design. Gebouwd volgens de laatste nieuwe eisen en nieuwste technieken 1 van de meest complete inbouwtoestellen op pellets op de markt. Hieronder kan U meer technische info vinden over deze nieuwe inbouwhaard op pellets.

Wij zijn specialist in het installeren van Inbouw pelletkachels... Zelfs onze collega's verwijzen klanten naar ons door voor de volledige afwerking en plaatsing volgens de regels der kunst.

Voor meer info & handleiding: www.edilkamin.com

!

Pellet blok Edilkamin inbouwhaard pellets

Gewicht: kg
!
Edilkamin pellet Blok 15KW
Edilkamin Pellet Blok inbouwhaard op pellets 15KW met een strak design

De Edilkamin Pelletblok 15KW technische eigenschappen:

afmetingen: 70x72x112cm 

rendement 90.1 % gewicht: 300kg reservoir: 38kg vermogensbereik min-max: 5-15KW verbruik: 0.6-3.5kg/uur autonomie:10.5-59.5uur rookgasuitgang: 80mm afstandsbediening timer functie gietijzer/Ecokeram

Uitgerust met het leonardo systeem, uitzonderlijk stille pelletkachel met groot vermogen..... Een absolute topper en aanrader!

Standaard uitgevoerd met 2 kanalisatie uitgangen om warmte te verspreiden naar andere kamers (niet noodzakelijk) in diameter 140mm. De warme lucht uitgangen zijn regelbaar via een handmatig kleppen systeem dat zich zijdelings van de vullade bevindt aan de linker en rechterzijde. U kiest dus waar de warmte naartoe dient te gaan.

Dit toestel is uitgerust met een 3C systeem met katalitische brander, slechts reiniging nodig eens in 3weken!!! vulling van pellets worden bij dit toestel horizontaal in de brander gevoerd met een dubbel vijzel systeem.

Maattekening toestel:

Dit toestel staat brandend opgesteld in onze showroom!