Pellinsert 54 inzethaard Edilkamin pellets
Edilkamin pellinsert 54 inzethaard pellets 8KW

De Edilkamin Pellinsert 54 is de eerste versie van de inzethaarden op pellets toegevoegd aan het inzet gamma van Edilkamin. Bedoeling van dit gamma is het mogelijk maken van een simpele ombouwing van Uw bestaande haard naar een inzet pelletkachel. Dit model zonder het ingebouwde rooster in het deurframe, zijn supplementaire roosters bij dit model verplicht door de fabrikant. Bij de pelinsert 54 waren enkele aanpassingen nodig om het toestel goed te laten functioneren zoals een aanpassing van de glazen deur en de verplichting tot plaatsing van roosters om overhitting tegen te gaan. Hieronder vind U foto's van hoe het oorspronkelijk & het nieuwe model er uit zien.

Voor meer info & handleiding: www.edilkamin.com

!

Pellinsert 54 Edilkamin - pelletinsert - inbouwhaard pellets

Gewicht: kg
!
Pellinsert 54 op inbouw pelletkachel van Edilkamin met een vermogen van 8 kw.

Edilkamin pellinsert 54 8KW met een strak glazen deur, de nieuwe versie is met een opening in het glazen deurframe om een betere warmteverspreiding te bekomen.

 

 De Edilkamin Pellinsert 54 Technische eigenschappen:

afmetingen: 73x54x60cm 

rendement 89.1 % gewicht: 176kg reservoir: 15kg vermogensbereik min-max: 4.8-8KW verbruik: 0.7-1.8kg/uur autonomie:8-21uur rookgasuitgang: 80mm afstandsbediening timer functie gietijzer

Maattekening Toestel:

 Het nieuwe uitzicht -  voor een betere luchtstroming